Adaptasi Elemen Air Dalam Karya Seni Catan Di Malaysia - Shaarani, Hamdan; Mohd Aripin, Nur Adibah Nadiah (Idealogy Journal; Vol 4 No 1 (2019): Idealogy Journal (April 2019), 2019)
Letter to Editor - No Abstract Abstrak Pandangan - tiada abstrak