Adaptasi Elemen Air Dalam Karya Seni Catan Di Malaysia - Shaarani, Hamdan; Mohd Aripin, Nur Adibah Nadiah (Idealogy Journal; Vol 4 No 1 (2019): Idealogy Journal (April 2019)DO - 10.24191/idealogy.v4i1.141, 2019)
Letter to Editor - No Abstract Abstrak Pandangan - tiada abstrak