Pandangan: Seni Dalam Kehidupan, Kehidupan Dalam Seni - Yahaya, Mohamad Hafiz (Idealogy Journal; Vol 4 No 2 (2019): Idealogy Journal (September 2019), 2019)
Letter to Editor - no abstract Abstrak Pandangan - tiada abstrak