Pandangan: Seni Dalam Kehidupan, Kehidupan Dalam Seni - Yahaya, Mohamad Hafiz (Idealogy Journal; Vol 4 No 2 (2019): Idealogy Journal (September 2019)DO - 10.24191/idealogy.v4i1.149, 2019)
Letter to Editor - no abstract Abstrak Pandangan - tiada abstrak